In deze
5 stappen
verhoog jij je online conversie

door Mike de Bruijn

DOWNLOAD EN START DIRECT

Je verkoopt al, maar je wilt veel meer

Je hebt al een website, maar het lukt je maar niet om je verkopen te verhogen. Met deze waardevolle tips kun jij direct aan de slag om een sterke basis te leggen voor jouw website en je omzet direct zichtbaar te verhogen. En het mooiste van alles? Dit handboek is volledig gratis!

DOWNLOAD EN START DIRECT

Ik ben Mike.

Ik ben al meer dan 15 jaar actief in de zwemwereld. In deze tijd heb ik met mijn zwemschool duizenden kinderen aan een zwemdiploma geholpen. Tien jaar geleden besloot ik een tweede bedrijf op te richten en een webshop te lanceren.

De afgelopen jaren heb ik geleerd hoe ik een succesvolle webshop kan opzetten en inmiddels is deze uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland. Ik ben ontzettend trots op wat we hebben bereikt, maar ik geloof dat het nu tijd is om mijn kennis te delen met andere ondernemers die ook een succesvolle website willen opzetten.

Mijn doel is om van iedere ondernemer die ik ontmoet een succesvolle business te maken met stijgende verkopen. Ik geloof dat het niet alleen gaat om het hebben van een goede website, maar dat ook andere factoren, zoals de juiste marketingstrategie en het bieden van uitstekende klantenservice, cruciaal zijn voor succes.

Boek een GRATIS call

Klaar Om Te Starten?

In mijn guide deel ik mijn jarenlange kennis en ervaring in het runnen van succesvolle webshops. Ik behandel de belangrijkste stappen om van jouw website een succes te maken.

DOWNLOAD DE 5 TIPS

Je Vraagt Je Misschien Af...

Wie heeft deze guide geschreven?

Deze guide is geschreven door Mike. Als ervaren ondernemer met een succesvolle webshop en een offline dienstverlening met duizenden klanten, weet hij precies hoe je een succesvolle online business opzet en hoe je de juiste klanten aantrekt

Moet ik het hele e-book lezen?

Natuurlijk niet! We hebben een uitgebreide bron gemaakt die waardevol is voor zowel beginners als marketingveteranen. Of je nu tips, trucs of een opfrisser nodig hebt, ga naar elk deel van deze gids dat voor jou waardevol is.

Kan ik na deze tips direct starten met het aanpassen van mijn website?

Natuurlijk! Sterker nog, dat zouden we leuk vinden. Bekijk deze pagina om meteen aan de slag te gaan. Terwijl je de 5 waardevolle tips voor het opstarten van een website leest, kun je je eigen website bouwen of aanpassen met de informatie die je leert.

Wil Je Meer Verkopen Uit Je Website?

Dan is het misschien interessant om eens te kijken naar mijn de SkyRocket Cursus. Heb je al een website? Ik leer je hoe je daadwerkelijk je sales kunt verhogen. De cursus is opgedeeld in verschillende modules die in simpele en begrijpelijke taal zijn geschreven. Daarnaast bied ik ook een aantal live-sessies aan waarin je live feedback kunt krijgen op jouw website. Met deze cursus garandeer ik stijgende verkoopcijfers. 

BEKIJK DE CURSUS